Мелания Тръмп, Брижит Макрон и останалите съпруги на лидерите, участващи

...
Мелания Тръмп, Брижит Макрон и останалите съпруги на лидерите, участващи
Коментари Харесай

Стилът на Мелания Тръмп и Бриджит Макрон на срещата на Г-7

Мелания Тръмп, Брижит Макрон и останалите съпруги на водачите, участващи в срещата на Г-7 в Биариц направиха разходка в селото Еспелет, известно с лютите си червени чушки и дегустираха локални виновност.

Чушките от Еспелет бяха употребявани за ядене от менюто на вечерята в Биариц нощес, заяви Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Мелания Тръмп се появи на формалната среща през вчерашния ден вечерта в алена рокля на Valentino, съчетана с обувки на висок ток Christian Louboutin.

Бриджит Макрон, която смени три тоалета през вчерашния ден, се появи в къса сребриста рокля за фамилната фотография на Г-7.

Благодарение на белите си обувки на извънредно висок ток, първата дама на Франция съумя да доближи до бузата на Доналд Тръмп, с цел да го целуне пред погледите на мъжа си, Мелания Тръмп, Ангела Меркел и всички присъстващи на срещата.

По-рано същия ден Бриджит Макрон бе с по-неформален тоалет, състоящ се от бяла блуза, типичен тъмносини дънки с червен колан, и маратонки Louis Vuitton, отлично подчертаващ съвършената фигура на 66-годишната брачна половинка на Еманюел Макрон.

Първият ѝ тоалет за деня бе алена рокля Louis Vuitton с голи плещи и дължина над коляното. В нейната компания Малания Тръмп бе в бяла дълга рокля Christian Louboutin с колан в същия цвят и бели равни обувки вид балерини на същата марка.

Когато дойде за срещата на Г-9, първата дама на Съединени американски щати бе облечена в яркожълта рокля Calvin Klein с дължина до под коленете, разкриваща съвършено стегнатите ѝ прасци.

Роклята бе с претекстове на разцъфнали цветя в бяло и цикламено, съчетана с цикламени обувки на висок ток, още веднъж на марката Christian Louboutin.

Освен Мелания Тръмп и Брижит Макрон в групата са Акие Абе - брачната половинка на Шиндзо Абе, Сесилия Морел - брачна половинка на чилийския президент Себастиан Пинера, Джени Морисън - брачна половинка на австралийския министър-председател Скот Морисън, Бегоня Санчес и Малгоржата Туск - брачна половинка на Доналд Туск.

Приятелката на Борис Джонсън - Кари Симъдс, не участва на срещата, която тази година събира седемте народи за разискване на тематиката "Борбата с неравенствата ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР