Меланхоличен, срамежлив и мистериозен, това са качествата, които най-добре описват

...
Меланхоличен, срамежлив и мистериозен, това са качествата, които най-добре описват
Коментари Харесай

Мъжът Рак - една мистерия, която си заслужава да разкриеш

Меланхоличен, свенлив и тайнствен, това са качествата, които най-добре разказват мъжът Рак . Именно те го вършат запазен, когато за пръв път се среща с нов човек и ще му трябват доста повече срещи, с цел да позовли на някого да се приближи до него. При първия симптом на експанзия и напън, мъжът Рак ще избяга и ще се скрие в черупката си.
От друга страна, търпението и вниманието ще го накарат да се отвори самичък и да потърси непознатата компания. Силата в никакъв случай не работи при мъжа Рак. Може да е мъчно да разберете какво се крие в мъжа Рак от първия миг. Той може да е нервозен и променлив в избран миг и извънредно убеден в идващия. Тези промени на настроението се въздействат от етапите на Луната, която е движеща за този знак.
Мъжът Рак и любовта
Любовта е най-голямата тайнственост за мъжа Рак и нещото, което той постоянно се пробва да реализира. Въпреки това неговата свенливост и вродено съмнение към другите постоянно му пречат да се влюби. Неговите инстинкти и отбрани постоянно са включени, когато става дума за страсти. Ето за какво доста малко мъже от тази зодия се влюбват от пръв взор или даже имат вяра в концепцията за този вид обич. Когато открие дамата, която постоянно е търсил - което може да отнеме известно време, мъжът Рак ще се отдаде напълно на романтиката, купувайки цветя и дарове, организирайки сантиментални пътешествия и изненади.
Мъжът Рак и кариерата
Тъй като умее доста добре да преценя хората, мъжът Рак елементарно открива подобаващите бизнес сътрудници. Това негово качество, както и мощната му вътрешен глас, го прави съвършен за позиции като преподавател, съветник, доктор и публицист. За него идеалната работа е нещо, което може да прави у дома, с цел да бъде по-близо до фамилията си.
Мъжът Рак и здравето
Мъжът Рак обича храната и постоянно заради тази причина има проблеми с тежестта. Снаксовете и сладкишите са неговото прелъщение и той би трябвало непрестанно да демонстрира мощна воля, с цел да избегне качването на килограми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР