Мел Би наскоро пусна подкаста си „The Truth Flirts“, в

...
Мел Би наскоро пусна подкаста си „The Truth Flirts“, в
Коментари Харесай

Мел Би: Карам гаджетата си да минават медицински прегледи - slava.bg

Мел Би неотдавна пусна подкаста си „ The Truth Flirts “, в който се пробва да разбие всевъзможни табута по отношение на половия живот. Тя си партнира с приложението за онлайн запознанства Badoo и излъчи първия си епизод през октомври. В „ The Truth Flirts “ Мел Би приказва за всичко и даже споделя неща от своя сантиментален живот.

В последния епизод на подкаста си, изпълнителката от групата Spice Girls признава пред гостите си Джеймс Лок и Аликс Фокс, че постоянно моли мъжете, с които излиза, да си вършат медицински прегледи. Мел Би желае това да става преди тя и сътрудникът ѝ да са прекарали първа нощ дружно.

Тя споделя, че желае да се защищити от всевъзможен тип заболявания, излъчени по сексуален път. „ Смятам, че подобен диалог е доста значим преди първата ви нощ дружно. Аз съм го провеждала. Ще се изненадате какъв брой елементарно се приказва на такава тематика “, споделя изпълнителката в подкаста си.

Мел Би даже кара мъжете, с които излиза, да се тестват за венерически заболявания. Някои може да намират това за обидно, само че скорошно изследване се оказва в поддръжка на това деяние на спайската.

Според Световната здравна организация, болесттите, излъчени по сексуален път се покачват с извънредно високи темпове. Според учените, това се дължи на огромната известност на онлайн приложенията за запознанство. Те крият големи опасности за сътрудниците, защото индивидът от едната страна не познава другия.

Затова и решението на Мел Би може да се окаже много потребно и е хубаво да помислите за подобен диалог преди идната си среща.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР