МЕКСИКО СИТИ (AP) — Както правителството на Венецуела би искало,

...
МЕКСИКО СИТИ (AP) — Както правителството на Венецуела би искало,
Коментари Харесай

С наближаването на изборите правителството на Венецуела продължава да арестува противници, за които се твърди, че са свързани с престъпни заговори

МЕКСИКО СИТИ (AP) — Както държавното управление на Венецуела би желало, президентът Николас Мадуро и членовете на неговия вътрешен кръг са били цел на няколко конспирации от този момент предходната година, което можеше да ги нарани или по-лошо.

Бяха оповестени малко детайлности за хипотетичните заприказва. Но държавното управление ги цитира при арестите на повече от 30 души от януари, в това число изтъкнат юрист по правата на индивида и чиновници на водещия опозиционен претендент за президент.

Местни и интернационалните неправителствени групи, Организация на обединените нации и непознати държавни управления описаха репресиите като предлог за задушаване на политическата съпротива преди президентските избори на 28 юли, на които Мадуро, който е на власт от 2013 година, ще се бори за нов шестгодишен мандат.

Последните арести бяха осъществени в сряда скоро преди основният прокурор на страната да разгласи заповеди за арест на девет души, работещи в акцията на Мачадо, които той упрекна в присъединяване в един скрит план.

Оскар Мурило, общоприет коорди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР