Междувременно министърът на финансите на САЩ Стив Мнучин заяви, че

...
Междувременно министърът на финансите на САЩ Стив Мнучин заяви, че
Коментари Харесай

Е Сега Вече Стана Страшно! Сащ Удариха Върховния Лидер На Иран! Аятолах Али Хаменей Е Бил

Междувременно министърът на финансите на Съединени американски щати Стив Мнучин съобщи, че заповедта на Тръмп, която би блокирала милиарди долари в ирански активи - е в ход от преди Техеран да смъкна дрона предходната седмица, посочи Би Би Си.

Тръмп даде да се разбере, че Съединените щати няма да разрешат на Иран да се снабди с нуклеарно оръжие. Вашингтон желае да подписа договорка с Техеран, сподели в това време Тръмп, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

По-рано през днешния ден в Туитър американският президент написа, че има две " доста елементарни " условия към Техеран: " без нуклеарни оръжия, без поддръжка за тероризма! ".

Миналата седмица Тръмп анулира в последния миг удари по ирански цели, планувани в отговор на свалянето на американския дрон. През уикенда Тръмп съобщи, че през днешния ден ще бъдат оповестени " спомагателни тежки наказания " против Иран, само че не даде детайлности.

Останки от сваления от Иран американски дрон бяха показани на 21 юни в Техеран от Революционната армия

Иран дефинира свалянето на американския дрон като " корав отговор " към Съединени американски щати и предизвести, че може да го повтори. Същевременно Техеран твърди, че дронът е нарушил въздушното пространство на Иран.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР