Междуведомствена комисия вече проверява на място инцидента, съобщи директорът на

...
Междуведомствена комисия вече проверява на място инцидента, съобщи директорът на
Коментари Харесай

Какво Се Случва В България! 17-Годишно Момче Полетя От Прозореца, Но Вижте Кой Е Той! От Болницата С Тежко Сърце Съобщиха, Че Е

Междуведомствена комисия към този момент ревизира на място случая, заяви шефът на Регионалната дирекция " Социално подкрепяне " във Враца Мария Търнавска, представена от Българска телеграфна агенция.

Младежът е получил незабавно незабавна здравна помощ. Той е настанен с тежка черепно-мозъчна контузия и голям брой пострадвания по тялото във врачанската болница.

Комисията, която работи на място в Роман, ще открива аргументите за тежкия случай.

Започнало е и полицейско следствие, като са конфискувани записите от камерите за видеонаблюдение в комплекса от обществени центрове в града.

От записи на видеокамери в обществената институция се вижда, че момчето е било единствено в тоалетната, от чийто прозорец е скочило.

Записите демонстрират също, че Асен е бил спокоен по-рано сутринта и даже е оказал помощ на един от асистент възпитателите да почистят един от коридорите в институцията.

Към момента не е ясно какви са аргументите, които са провокирали съдбовния скок.

Директорът на центъра за незабавна здравна помощ във Враца доктор Галина Лещарска съобщи, че младежът е докаран при тях откакто е получил съответна и навременна помощ. Момчето е било интубирано от екипа на филиала в Роман и качено на кола за спешна помощ, която го е транспортирала до врачанската болница.
След направени проучвания лекарите там са решили, че незабавно би трябвало да бъде превозен в неврохирургията на столичната болница " Софиямед ". От лечебното заведение обаче отказали да го одобряват, защото не разполагат със експерт, който да се грижи за Асен. Затова момчето към този момент остава в болничното заведение във Враца.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР