Междусъседска свада, прераснала във физическа саморазправа, вдигна на крак полицията

...
Междусъседска свада, прераснала във физическа саморазправа, вдигна на крак полицията
Коментари Харесай

Роми се сбиха в Шекер махала, глобиха ги с по 200 лв.

Междусъседска кавга, прераснала във физическа разпра, подвигна на крайник полицията в Пловдив. Полицаи от Трето районно управление (на МВР) реагирали на сигнал за нарушаване на публичния ред в квартал „ Шекер махала “. Пристигайки на ул. „ Дилянка “ те се натъкнали на всеобщо меле.

От ударите на двама мъже - на 26 и 20 години, е потърпевш локален гражданин, който след обзор в болница е освободен за домашно лекуване. Нападателите му са били арестувани за едно денонощие. Срещу тях е стартирано досъдебно произвеждане за породена телесна щета по хулигански подбуди.

По време на инспекцията униформените съставили и актове по Указа за битка с дребното безчинство на други двама участници в спора, на 46 и 41 години. В осъществяване на решение на Пловдивския областен съд мъжете ще би трябвало да заплатят санкции от по 200 лв..

Полицаите от Хисаря също са разтървавали през уикенда няколко нападателни мъже, сбили се пред магазин в село Михилци. В резултат на полицейската интервенция спорът е преустановен, без да има съществено потърпевши. На двама от участниците е оказана здравна помощ, а в районното ръководство са отведени тримата основатели, против които се води бързо произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР