Международното летище на столицата на Виетнам ще спре входящите полети

...
Международното летище на столицата на Виетнам ще спре входящите полети
Коментари Харесай

Летището на Ханой спира входящите международни полети

Международното летище на столицата на Виетнам ще спре входящите полети от чужбина от вторник, оповестиха от авиационните управляващи на страната, бореща се с нова вълна от огнища на ковид, съобщи Агенция Франс Прес.
" Временно прекъсване на приемането на интернационалните полети " ще стартира на интернационалното летище Ной Бай в Ханой от 1 юни в среднощ до 7 юни, се споделя в изказване на администрацията на гражданската авиация на Виетнам.
 Новото летище на Истанбул на път да се трансформира в най-натовареното в Европа Новото летище на Истанбул на път да се трансформира в най-натовареното в Европа
Новото летище на Истанбул може да стане най-натовареното в Европа, изпреварвайки даже летище Хийтроу в Лондон, когато авиационният сект...
През уикенда министърът на опазването на здравето на Виетнам съобщи, че управляващите са разкрили мощно инфектиран " нов хибриден вид " - композиция от индийския и английския разновидности на COVID-19. Изходящите интернационалните полети ще продължат от Ханой, се споделя в изказването, само че държавното управление не показва дали вътрешните полети ще бъдат част от прекъсването.
Докато управляващите неотложно отхвърлиха изказванието, като споделиха, че разновидността към момента би трябвало да бъде „ проучена в допълнение “, алармата прозвуча в цялата страна, защото тя се бори да задържи нови огнища на повече от половината територия.
Миналата седмица град Хошимин, южният бизнес център на Виетнам, спря да приема идващите от чужбина на интернационалното летище Тан Сон Нат.
Спирането трябваше да бъде анулирано до 4 юни, само че администрацията разгласи в понеделник, че ще продължи до 14 юни.
 Отваряне в Гърция: 9 летища ще одобряват полети Отваряне в Гърция: 9 летища ще одобряват полети
Гърция възнамерява последователно да отстрани рестриктивните мерки за пътешестване за идващи от чужбина и да отвори 9 летища за полети от Европейския...
Виетнам към този момент е лимитирал влизанията на задгранични идващи заради рестриктивните мерки си заради ковид и всяко влизащо лице е подложено на наложителна карантина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР