Международното кикбокс състезание Enfusion: Road to Abu Dhabi ще се

...
Международното кикбокс състезание Enfusion: Road to Abu Dhabi ще се
Коментари Харесай

ММА шампионът Даниел Гълъбаров пробива в кикбокса

Международното кикбокс съревнование Enfusion: Road to Abu Dhabi ще се организира в сръбската столица Белград на 28-ми юни. Елитният шампионат ще включва двойно българско присъединяване.

Варненският кикбоксьор Александър Петров от клуб Боил ще вземе присъединяване в подразделението Talents, където ще се изправи против доста рисков бразилец, написа MMA.bg.

Неговият съгражданин Даниел Гълъбаров също се впуска в влиятелния шампионат - предложение, което е приел без съмнение.

"Един ден треньорът ми Ники Добруджански ми се обади и ми заяви че се търси човек за шампионат в Enfusion. А като цяло новината доближи до нас от Делян Славов. "

Гълъбаров е първенец по ММА и е един от топ бойците на варненския клуб "Десант ". Въпреки това той не се колебае да се впусне в кикбокс борба и то в основната файт карта.

Ето за какво Даниел не се тормози от това и е убеден в силите си: "Преди да стартира със MMA, се занимавах със кик-бокс точно в клуб "Боил ", а и като цяло избирам багра във стойка. Enfusion е огромна и известна верига, присъединяване в която е съществено предизвикателство и би ми донесло скъп опит.

Въпреки че за някои хора боят в стойка в MMA и кик-боксът си наподобяват, това не е по този начин и аз би трябвало да направя някои “пренастройки”, в случай че може по този начин да се изразя. Иначе подготовката върви на цялостни обороти и чакам двамата с моя конкурент да създадем един зрелищен дуел със който да зарадваме публиката на Enfusion. "

А борбата несъмнено ще е зрелищна. Даниел има нелеката задача да се изправи против представител на домакините - Раде Опачич.

"Ще се изправя против представител на Сърбия на име Раде Опачич. На първо място мога да кажа че е добре комплициран и има положително дясно маваши. "

21-годишният сръбски кикбоксьор към този момент има преднина на професионалния кръг със своите 6 дуела, в 5 от които излиза като победител.

Даниел се впуска самоуверено в кикбокс борбата в тежка категория на Enfusion и стискаме палци дружно с Александър Петров да развеят българския байрак в Белград.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР