Международният сайт за анализи на качеството и оценка на възможностите

...
Международният сайт за анализи на качеството и оценка на възможностите
Коментари Харесай

Huawei Mate 10 Pro на второ място в света по качество на камерата

Международният уебсайт за разбори на качеството и оценка на опциите на фотоапаратите и мобилните устройства - DxOMark, разгласява резултатите за камерата на новия флагман Huawei Mate 10 Pro. Експертите дефинират Huawei Mate 10 Pro като един извънреден смарт телефон за фотографите-ентусиасти. „ Интелигентното " устройство събира общо 97 точки, с което се подрежда на второ място в влиятелната ранглиста - на единствено точка разлика от оптималния досега резултат - и изпреварва други настоящи модели като iPhone 8 Plus и Samsung Galaxy Note8 (с по 94 точки), iPhone 8 (92 точки) и Гугъл Pixel (90 точки).

Сред отличителните характерности на смарт телефона са детайлите в фотографията, бързият автофокус, положителната експозиция и необятния динамичен обсег, даже при фотоси на закрито и при слаба осветеност. Инженерите на DxOMark са снимали и анализирали над 1500 фотоси и над 2 часа видео наличие - в следена вътрешна среда, както и в неконтролирана външна среда. Любопитно, само че факт - Huawei Mate 10 Pro получава феноменалните 100 точки за фотосите си, а във връзка с видеата - 91 точки, изпреварвайки съперниците iPhone 8 Plus и Samsung Galaxy Note 8.

При основаването на двойния обектив на Mate 10 Pro, Huawei още веднъж си сътрудничи с легендата във фотографията - Leica, с цел да отговори на един от главните фактори, определящи избора на устройство от потребителите - камерата. При Mate 10 Pro тя комбинира 12-мегапикселов пъстър и 20-мегапикселов монохромен датчик, оптична стабилизация на картината (OIS), двойка обективи с най-голямата в света бленда f/1.6, и потребление на изкуствен интелект при „ боке " резултата и цифровото приближение. Базираното на изкуствен интелект различаване на сцената и обекта при снимане води до автоматизирано интелигентно избиране на най-подходящите настройки на камерата, която употребява изкуствен интелект както в цифровото приближение, по този начин и в разпознаването и следенето на движещи се обекти за по-ясни портрети и фотоси с по-висока заостреност.

Обединявайки всички тези качества в едно цяло, Huawei сътвори смарт телефон, който слага начало на нова епоха на интелигентни телефони, с помощта на основания си на изкуствен интелект чипсет Kirin 970. Експертите в промишлеността към този момент признават неоспоримите качества на устройството и остават броени седмици, с цел да може в това да се уверят персонално и българските консуматори.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР