Международният Ден за безопасен Интернет се отбелязва за 15 поредна

...
Международният Ден за безопасен Интернет се отбелязва за 15 поредна
Коментари Харесай

Отбелязаха Деня за безопасен Интернет в ПМГ

Международният Ден за безвреден Интернет се отбелязва за 15 поредна година по самодейност на Програма „ Безопасен интернет “ на Европейската комисия и се провежда от националните центрове за безвреден интернет. Той цели да ангажира обществеността с идеята за по-добра и безвредна интернет-среда за децата и младежите. От първото си издание през 2004 година самодейността разшири неведнъж обсега си, с цел да доближи до над 120 страни в целия свят. Тази година Международния ден за безвреден Интернет се отбелязва на 6 февруари и тематиката е „ Create, connect and share respect: A better Internet starts with you “.

 Учениците от 11 Б клас на ПМГ „ Иван Вазов “ в Димитровград в часовете по Информационни технологии създадоха презентации по тематиката посредством уеб основан програмен продукт за компютърни презентации – POWTOON. Най–интересните от тях бяха показани от създателите си - Александър, Веселин, Георги, Йорданка, Павел и Станимира.

Вярваме, че всеки консуматор е построил своята медийно-дигитална просветеност и това ще докара до по-безопасно прилагане на интернет и мобилни устройства. Да дадем своя принос за по-добър интернет, пожелаха си учениците.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР