Международните санкции започват да влияят на живота в Руската федерация,

...
Международните санкции започват да влияят на живота в Руската федерация,
Коментари Харесай

Путин не показва и сянка на съжаление за войната в Украйна

Международните наказания стартират да въздействат на живота в Руската федерация, войските на Путин търпят „ обилни “ загуби в Украйна, президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и канадският министър председател Джъстин Трюдо нарекоха война " геноцид ", само че за съветския президент Владимир Путин всичко към момента върви по проект.

В изявленията си тази седмица Путин не сподели и сянка на страдание за войната в Украйна, нито пък опит за разбор на обстановката, а на фона на това се пробва да върне на Русия статута на " победителка " в очите на елементарните жители на Русия, написа в собствен разбор CNN.

Поглед върху изявленията на Путин дават ясна визия за желанията му: западните петролни компании се изтеглят от Русия, взимайки всичко със себе си, Байдън наложи възбрана за импорт на съветски нефт, газ и въглища, а Европейски Съюз невъзмутимо търси метод да се отърве от зависимостта си от съветските енергийни артикули.

Мнението на Путин? " Болката, нанесена на европейските консуматори на сила, е нещо положително и Русия ще откри други пазари, с цел да пласира газа и петрола си ".

„ Отказът на редица западни страни да работят с Русия в обикновено съдействие удря милиони европейци. Това провокира същинска енергийна рецесия. Навсякъде инфлацията, цените се повишават. Разбира се, и ние срещаме проблеми, само че пред нас се отварят различни благоприятни условия и варианти “, сподели индиферентно съветският президент./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР