Международните отношения не бива да зависят от настроението, в което

...
Международните отношения не бива да зависят от настроението, в което
Коментари Харесай

Русия саркастично към Тръмп: Международните отношения не бива да зависят от настроението, в което е един човек, когато се събужда сутрин

Международните връзки не трябва да зависят от настроението, в което е един човек, когато се разсънва заран, съобщи през днешния ден съветският вицепремиер Аркадий Дворкович, представен от РИА Новости и Ройтерс.

Дворкович очевидно има поради американския президент Доналд Тръмп. В сряда сутринта Тръмп предизвести в „ Туитър “, че към Сирия ще полетят ракети като отговор на хипотетичната офанзива с химическо оръжие против цивилни. В различен туит през вчерашния ден Тръмп наподобява изрази подозрение минимум за точния миг на възможна американска акция, като написа че „ тя може да е скоро, само че и изобщо да не е скоро “. По-късно през вчерашния ден той организира среща със съветниците си по националната сигурност, след която от Белия дом разгласи, че не е било взето дефинитивно решение.

На конгрес в Красноярск вицепремиерът, представен от ТАСС, показва, че връзките сред страните не може да зависят от настроението на някого оттатък Oкеана и от неочакваното решение, което даден човек взима рано заран.

Същевременно съветският външен министър Сергей Лавров дефинира през днешния ден хипотетичното химическо нахлуване в Сирия като режисура, в която са взели участие специфичните служби на неназована от него „ русофобска страна “.

Лавров сподели, че съветски специалисти са инспектирали мястото на хипотетичната офанзива в град Дума, източно от Дамаск, и не са разкрили следи от химическо оръжие, показва Асошиейтед прес.

„ Разполагаме с неопровержими доказателства, че става въпрос за режисура с присъединяване на специфичните служби на страна, която сега се мъчи да е в предната линия на русофобска акция “, съобщи Лавров на конференция след среща в Москва с холандския си сътрудник Стеф Блок.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР