Международни експерти са открили доказателства за военни престъпления и престъпления

...
Международни експерти са открили доказателства за военни престъпления и престъпления
Коментари Харесай

ОССЕ е открила доказателства за военни престъпления и престъпления срещу човечеството на Русия в Украйна

Международни специалисти са разкрили доказателства за военни закононарушения и закононарушения против човечеството на Русия в Украйна, се споделя в първичен отчет на Организацията за сигурност и съдействие и Европа (ОССЕ), съобщи Скай нюз.

Според документа атакуващите сили не са взели нужните защитни ограничения за цивилното население и съзнателно са атакували лечебни заведения и учебни заведения. Той открива, че нападението на 9 март против родилното поделение на болничното заведение в Мариупол е осъществено от Русия, и квалифицира действието като " военно закононарушение ". Тогава Русия отхвърли да стои зад офанзивата и упрекна Украйна за това
ОССЕ открива още, че ракетният обстрел на трагичния спектакъл в Мариупол, при която, съгласно украинските управляващи, може да са били убити към 300 души, също е военно закононарушение.

Някои офанзиви съзнателно нарушават интернационалното законодателство за правата на индивида и доказателства за това са били неведнъж документирани в хода на спора. " Систематично офанзиви са насочвани към цивилно население ", откриват специалистите.

Мисията на ОССЕ разкрила и някои доказателства за нарушавания от страна на Украйна, като да вземем за пример отношението й към военнопленници.

" Нарушенията на Русия, обаче, са " доста по-големи по темперамент и мащаб ", се споделя в отчета.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР