Международната компания за ИТ услуги Endava, която има развоен център

...
Международната компания за ИТ услуги Endava, която има развоен център
Коментари Харесай

Bain & Company и Endava влизат в стратегическо партньорство

Международната компания за ИТ услуги Endava, която има развоен център в София, и един от международните водачи в региона на управническото консултиране - Bain & Company - влизат в стратегическо партньорство на световно равнище. Двете организации ще обединят експертизата си, с цел да предложат на клиентите си оптимални решения в процеса на цифровизация на бизнесите.

Партньорството Bain-Endava цели да даде на организациите дълбоки знания и умения за развиването на бизнес и софтуерните тактики, основаването на артикули, създаването и внедряването на технологии и обвързваното с това ръководство на организационната смяна. Така клиентите получават експертна помощ за сполучливи трансформации и цифровизация на бизнеса.



“Сериозната инженерна експертиза на Endava и опитът в намиране на работещи решения в комплицираната интеракция сред цифрови артикули допълват напълно метода на работа на нашия екип. Вярваме, че това ще докара до създаването на водещи софтуерни артикули и платформи в разнообразни индустрии”, разяснява Пол Мийхан, районен ръководещ шеф на Bain & Company за Европа, Близкия Изток и Африка.

“С 14 развойни центъра в Централна Европа и Латинска Америка и офиси наоколо до клиентите в Северна Америка и Западна Европа, както и екип от над 4 800 експерти, сътрудниците ни от Endava ще ни оказват помощ да представим все по-значещи решения за клиентите ни”, добавя той.

“Партньорството ни с Bain & Company ще ни помогне да предложим цялостни решения за промяна на клиентите ни. Бизнес тактиките ще дадат нужната основа за дизайн и разработка на новото потомство цифрови артикули и платформи за сполучливата смяна на бизнесите.”, безапелационен е от своя страна Джон Котерел, основен изпълнителен шеф на Endava.

Допълнителен знак за сериозния ангажимент към партньорството е решението на Bain & Company да придобие дял в Endava посредством присъединяване в първичното обществено предложение на акции на борсата в Ню Йорк през юли тази година. От своя страна Endava ще стане част от Bain Alliance Ecosystem – партньорска мрежа, предлагаща достъп до принадлежности и технологии, които екипа на Bain употребява, с цел да помогне на клиентите да реализират изключителни бизнес резулати.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР