Международната компания планира изграждането на няколко завода в България. Първият

...
Международната компания планира изграждането на няколко завода в България. Първият
Коментари Харесай

Три завода за бронирани машини ще има у нас frognews.bg

Международната компания възнамерява построяването на няколко завода в България. Първият от тях ще бъде издигнат в Бургас. Защо – изяснява притежателят на компанията Антон Стефов.

 

“Бургас е доста комфортно място, защото е на морето, а множеството от тези машини, защото са военни, свързани с военното произвеждане, се транспортират по вода и това освен, че облекчава превоза, поевтинява го, става доста комфортен, бърз и просто е доста добре като локация ”, сподели той.

 

Над 160 са моделите, които предлага за произвеждане компанията. Сред тях са инкасо коли, бойни машини, както и коли за персонална отбрана. В момента компанията взе участие в социална поръчка за произвеждане на бойни машини за Българската войска.

 

“В момента работим дружно с други български компании, за идния контракт за 8х8 машини за армията. Ние сме подали документите и се надяваме като единственият български производител да участваме в тази разработка ”, разясни Антон Стефов.

 

Първият стадий на плана планува построяването на постройката и инфраструктурата на завода, както и закупуването на машини и компютърни стратегии, а вторият планува усвояването на ноухау.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР