Международната изложба за медицина, стоматология и фармация МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ“

...
Международната изложба за медицина, стоматология и фармация МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ“
Коментари Харесай

Министър Меджидиев присъства на откриването на 26-ото издание на Международната изложба за медицина, стоматология и фармация

Международната галерия за медицина, стоматология и фармация „ МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ “ ни показва най-актуалните трендове и научни достижения от света на медицината и лечебната процедура.

За следващ път здравни специалисти, стоматолози и лекари от цяла Европа имат опцията да се срещнат с водещи представители на денталната, фармацевтичната и здравна промишленост, да обменят опит и да се срещнат с последните трендове, нововъведения и постижения на науката. “ Това уточни министърът на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев през днешния ден, 27 октомври, по време на откриването на форума.

Здравният министър регистрира високия интерес към събитието от страна освен от на български, само че и на задгранични производители, търговци, вложители и гости. Събития с мащаба и значимостта на актуалното имат основна роля за привличане на непознати и родни вложения в бранш „ Здравеопазване “, добавената стойност, от което се показва в повишение качеството на услугите за пациента. Внедряването на най-модерните технологии в региона на медицината, стоматологията и фармацията прави нашето опазване на здравето конкурентоспособно на това в най-развитите страни, разяснява още министър Меджидиев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР