Международната академия за телевизионни изкуства и науки, която присъжда международните

...
Международната академия за телевизионни изкуства и науки, която присъжда международните
Коментари Харесай

Кевин Спейси няма да получи "Еми", "Нетфликс" спира "Къща от карти"

Международната академия за телевизионни изкуства и науки, която присъжда интернационалните награди " Еми ", е взела решение да не връчва едно от почетните си оценки на Кевин Спейси. Новината идва ден, откакто той беше упрекнат в полово посягане в предишното и показа обществено, че е гей.

Спейси беше разгласен за притежател на наградата през юни. В тогавашното изказване на организацията артистът беше разказан като " един от най-великите многоизмерни гении в развлекателната промишленост ", а в този момент се показва, че " на фона на скорошните събития организацията няма да уважи Кевин Спейси с наградата на учредителите на тазгодишните интернационалните награди " Еми ".

Междувременно стрийминг платформата „ Нетфликс” оповести, че хитовият сериал с негово присъединяване " Къща от карти " стопира след идния шести сезон.

" Къща от карти " е първата истинска хитова поредност, а Кевин Спейси извършва основната роля - на властолюбивия политик Франк Ъндърууд.

В взаимно изказване, направено от „ Нетфликс” и " Мидиа райтс кепитъл ", която продуцира сериала, се показва, че двете компании са мощно обезпокоени от разкритията към Кевин Спейси, упрекнат в непочтено държание от артиста Антъни Рап.

От Нетфликс не дават изрично пояснение за какво са решили да излъчат още един сезон на " Къща от карти ", преди да спрат отличения с " Еми " и получил ласкави мнения от рецензията сериал. Говорителката на платформата Карън Бараган разяснява, че решението е взето преди месеци - доста преди да се появят разкритията.

Последният шести сезон на " Къща от карти ", включващ 13 епизода, ще бъде излъчен през 2018 година

Асошиейтед прес съобщи, че Нетфликс обмисля опцията за спин-оф, основан върху хитовата поредност.

Наградите " Еми " за най-хубавите телевизионни продукции отвън Съединени американски щати, ще бъдат раздадени на 20 ноември на гала в Ню Йорк.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР