Международна конференция за социални иновации Партньорство за промяна“ ще събере

...
Международна конференция за социални иновации Партньорство за промяна“ ще събере
Коментари Харесай

Международна конференция събира социалните предприемачи в София

Международна конференция за обществени нововъведения „ Партньорство за смяна “ ще събере в София представителите на бизнеса, институциите и обществените бизнесмени от цяла Европа. Събитието ще се организира в Гранд Хотел София в понеделник и вторник, осведоми Офнюз.

На форума ще се разиска по какъв начин да по най-правилен метод да се употребяват нововъведенията и общественото предприемачество за основаване на по-добър свят за живот и развиване на деца и младежи. Входът за събитието е свободен. Тъй като опциите за резервация са изчерпани, уредниците обезпечават  live stream на сесиите от сутринта. Ще могат да се гледат на уеб страницата на Reach for Change България.

Повече от 40 известни персони ще вземат участие в дискусионните панели. От  българска страна ще вземат участие: Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община; Бисер Петков, министър на труда и обществената политика; Деница Сачева, заместник-министър на образованието и науката; Н.П. Сьорен Якобсен, дипломат на Кралство Дания; Силва Зурлева, член на борда на шефовете на Нова Броудкастинг Груп и доста други.

Мария Габриел идва в София особено за конференцията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР