между ученици в центъра на Пловдив. Няколко деца са с

...
между ученици в центъра на Пловдив. Няколко деца са с
Коментари Харесай

Разследват агресия от група тийнейджъри в центъра на Пловдив

между възпитаници в центъра на Пловдив. Няколко деца са с леки пострадвания след замяна на удари, ритници и замеряне с яйца. Наложила се е и намесата на полицията, с цел да се предотвратят по-сериозни произшествия. В основата на спора се оказа нетърпимост към хора с друга полова ориентировка, оповестява NOVA.
В неделя следобяд група възпитаници минава през централните улици на Пловдив с хомофобски крясъци. От други видеа, качени в интернет, се вижда по какъв начин младежите се насочат към градската градина и стартират да целят с яйца и брашно свои връстници. Напрежението ескалира в словесна и физическа разпра.
 Осмокласничка на операционна маса след пердах поради момче Осмокласничка на операционна маса след пердах поради момче
Осмокласничка е оперирана по неотложност в русенската болница след сборичкване със своя съученичка от девети клас. Инцидентът е станал в учили...
„ В обществените медии беше цялостно със закани, с постове, със задраскани флагове за противоположните и писаха нещо от сорта на, че в неделя се събират, с цел да ги изгонят от градска градина. Повечето са такива, които упражняват някакви бойни спортове, хора, които се водят хомофоби ”, споделя момче, което е видяло организацията във Фейсбук.
Едно от нападнатите девойки пък описа: „ Срещу нас потеглиха момчето, което провежда цялата тази концепция и другите момчета, които бяха над 30 години. Като ни видяха нас първо споделиха: “Не, тези не са гейове, тях ги оставете ”. Но имаше едно момиче с нас. Тя просто беше с къса коса и нищо друго, те съдят по външния тип ”, сподели тя. Момичетата се пробват да защитят приятелката си. „ След като видяха, че застанахме пред нея, с цел да я пазиме, започнаха и нас да ни плюят и да ни целят с яйца. После всичко мина към пердах и започнаха да ритат някои от девойките ”, сподели още то.
В писмо до медиите от прокуратурата оповестиха, че са почнали инспекция, която да откри кои са участниците и очевидците на конфликтите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР