Между кандидатите за шампионската титла ЦСКА и Лудогорец“ върви взаимно

...
Между кандидатите за шампионската титла ЦСКА и Лудогорец“ върви взаимно
Коментари Харесай

Боби Михайлов вдигна ръце от ЦСКА и „Лудогорец“

Между претендентите за шампионската купа ЦСКА и „ Лудогорец “ върви взаимно надцакване.

 

Във всеки кръг двата тима дават обещание пари на противника на съперника си, с цел да не загуби. Става въпрос за суми от порядъка на 200 бона за победа и 100 бона за еднакъв. Толкова са взели в „ Локомотив “ (Пд) и „ Пирин “, задето спънаха двата водача в класирането.

 

Пловдивчани удържаха 1:1 на „ Армията “ и прибраха 100 бона от „ Лудогорец “. Само ден по-късно „ Пирин “ сензационно удари делиорманците с 1:0 посред Разград, поради което босът на ЦСКА Гриша Ганчев олекна с 200 бона. Загубата докара до изгонването на словенския треньор Анте Шимунджа, на чието място към този момент застана Ивайло Петев.

 

Разликата сред армейците и разградския първенец към този момент е 4 точки, само че огромната игра с ударите под кръста едвам в този момент стартира. Макар въпросното премиране да се приема у нас с „ няма неприятно “, в действителност е строго неразрешено от ФИФА и УЕФА. Според двете централи сходно вмешателство от трета страна е тъпчене на феърплея.

 

Даването на пари обаче се потвърждава извънредно мъчно, защото тези награди се изписват от черна каса и са безотчетни. Отделно във футбола царува омерта и всички си затварят устата, когато стане дума за нещо сходно. Премии имало обещани и по-рано тази пролет за други мачове.

 

Шефът на БФС Боби Михайлов към този момент се е хванал за главата., защото и двата тима го тормозели с претенциите си. от ЦСКА и „ Лудогорец “ упорствали да им се пращат съдии от избрани описи, изготвяни от „ Армията “ и „ Хювефарма Арена “. Става въпрос за арбитри, които не са се провинявали до момента с неуместна за тимовете свирка. От листата на одобряваните от ЦСКА обаче щял да отпадне Драгомир Драганчев, който свири при последното им тъждество.

Инфо: Уикенд

Тагове: Драгомир Драганчев ЦСКА „ Лудогорец “ Гриша Ганчев Ивайло Петев Анте Шимунджи
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР