Макар Нели Хаджиева и Меги Димчева да бяха на екран

...
Макар Нели Хаджиева и Меги Димчева да бяха на екран
Коментари Харесай

Нели водила „Търси се“ с починало бебе в себе си

Макар Нели Хаджиева и Меги Димчева да бяха на екран цели 21 години, съумяха да запазят в загадка невъобразимите тествания, през които им се е наложило да преминат. Вероятно феновете на „ Търси се “ са считали, че знаят всичко за водещите на предаването, които тази седмица оповестиха, че се разделят с тв ефира. Двете не престават професионалните си пътища със независими планове, само че не се отхвърлят от малкия екран.

 

„ Трябваше да повеждам 4 излъчвания с бебе, което беше умряло в мен. И трябваше да се веселя на насладата на другите, и трябваше да се усмихвам, тъй като просто денят беше по този начин избран. Мисля, че в този ден видях какъв брой доста мога. Тези дни ни се пращат, с цел да забележим, че лимитът е доста по-голям и по-високо. Така че в никакъв случай няма да не помни кои са тези четири излъчвания, по какъв начин съм се смяла с непознатата наслада, когато моето бебе към този момент го нямаше. Може би това е най-трудният ми ефир “, разкри Нели пред журналиста и продуцент Георги Тошев.

Припомняме, че по-рано тази година русокоската разгласи, че се е развела с бащата на синовете си. Тя показа болката си в изявление с колежката й Меги за предаването „ Преди обед “ тази седмица, а мотивът за изявата им бе прекъсването на „ Търси се “.

 

За Меги пък най-трудният интервал бил този, в който след погребението на татко й с Нели трябвало да запишат още веднъж 4 излъчвания.

„ Разкъсваш се от вътрешната страна “, призна Меги.

„ Никой не би трябвало да схваща, че в този миг си слаб “, добави тя и заключи, че в такива обстановки просто отсъстваш. „ Да, ти не си там “, съгласи се Нели, разпознала прочувственото положение, в което е била колежката й.

 

Благодарни са, че в тези тежки моменти като водещи на „ Търси се “, са разчитали най-вече една на друга и са щастливи, че са дружно и са си опора.

Двете се разделят с bTV по взаимно единодушие след цели 16 години съдействие. Двете показаха признателността и задоволството си от постигнатото с „ Търси се “, само че означиха, че се намират в стадий, в който всяка от тях има потребност да продължи със независим план.

 

Нели отбелязва, че в един тандем постоянно си на половина себе си и добавя, че в новия й план, който започва неотдавна, се усеща 100% себе си.

Както е известно, русокоската сътвори подкаст, в който дружно с гостите си разисква методите, по които човек може да се оправи с рецесия. Тя сама даде образец наскоро като освен описа за раздялата с мъжа си, а и по какъв начин е минала през нея.

 

Меги пък призна, че през последните три години била изправена пред съществени здравословни проблеми в фамилията й. След като ги разрешили се чувствала изтощена от страсти, само че въпреки всичко съумяла да възкръсне, както самата тя се изрази и осъзнала, че животът има и долу, и горе. Стига да не се отказваш и да вярваш, че чудесата се случват, към нас са и би трябвало да можеш да ги забелязваш.

 

Именно върху това пада фокусът на новото й професионално начинание. Тя сътвори собствен канал в ютюб с медитации, а единствено преди няколко дни осъществя първото си събитие онлайн, което провела сама, бидейки и режисьор, и сценарист.

 

При все, че са въодушевени от триумфите на новите си инициативи, Нели и Меги не се отхвърлят от малкия екран и наподобява не изключват опцията да се завърнат още веднъж някой ден, въпреки и с нов формат.

Инфо: Уикенд

Тагове: Нели Хаджиева Меги Димчева „ Търси се “ „ Преди обед “ Георги Тошев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР