Между избора дефицит или геноцид, ние предлагаме трети – разумно

...
Между избора дефицит или геноцид, ние предлагаме трети – разумно
Коментари Харесай

Нинова: Има излишък, а не увеличават пенсиите

Между избора недостиг или геноцид, ние предлагаме трети – рационално финансово аргументирано и заслужено решение за пенсионерите. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на дебата по предлагането на социалистите за преизчисляване на пенсиите.

„ Ще се базира на думите на министър-председателя. Той споделя, непрекъснато повтаря, че имаме сериозен растеж в стопанската система и в Брутният вътрешен продукт. Значи, ние работещите всяка година произвеждаме повече и Брутният вътрешен продукт се усилва. Той споделя, че безработицата е рекордно ниска. Следователно оптимален брой българи работим. Казвате, че имаме рекорден остатък. Още един доход за увеличение на пенсиите. Тогава за какво не желаете? “, сподели Нинова.

Тя предложи парите да дойдат от остатъка и от още едно място.„ Уважаеми ръководещи къде са 10 милиарда от Сребърния фонд? Когато беше основан по прогнози поради приватизация и концесионни такси през днешния ден в него трябваше да има 10 милиарда лева и те трябваше да бъдат буфер в пенсионната система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР