Между 8 и 10 хиляди - дълги години се смяташе,

...
Между 8 и 10 хиляди - дълги години се смяташе,
Коментари Харесай

Наистина колко крачки на ден ни осигуряват крепко здраве

Между 8 и 10 хиляди - дълги години се смяташе, че това е " вълшебният " брой крачки, които да вършим дневно, с цел да бъдем здрави и да живеем по-дълго. Ново изследване обаче демонстрира, че броят им е мощно пресилен.
 Деменция, вървене пешком и броят на крачките, които понижават вероятността от заболяването
Още един метод да се предпазим от деменция

Как да понижим сами риска от заболяването

По малко от 5 хиляди също ни правят работа, в случай че желаеме да понижим риска да си отидем по-рано поради болесттите, от които страдат възрастните хора. 2300 крачки дневно са задоволителни за крепко сърце и кръвоносни съдове.

Това открива на Медицинския университет в Лодс, Полша и Института " Джон Хопкинс " в Съединени американски щати. То затвърждава тезата, че ходенето е потребно за всички възрасти, само че най-вече изгоди се виждат при хората под 60 години.
 Снимка 635251

" Вярвам, че постоянно би трябвало да подчертаваме, че измененията в метода на живот, в това число диетата и упражненията, които са основният воин на нашия разбор, могат да бъдат най-малко толкоз за понижаване на сърдечно-съдовия риск и удължение на живота от медикаментите ", споделя проф. Масей Банач от Лодс пред Военновъздушни сили.

Медията напомня на Световната здравна организация, съгласно които неналичието на физическа интензивност е виновна за 3.2 милиона смъртни случая по света за година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР