Между 500 и 10 000 лева глоба може да бъде

...
Между 500 и 10 000 лева глоба може да бъде
Коментари Харесай

Между 500 и 10 000 лв. може да е глобата заради строителството в Синеморец

Между 500 и 10 000 лв. санкция може да бъде наложена поради строителните действия в местността " Поляните " в Синеморец. Преди два дни районната екоинспекция извърши инспекция и откри нарушавания.

Преди седмица Нели Дончева се разхожда по устието на река Велека, с цел да снима птици. Вместо това апаратът и улавя по какъв начин в региона на скалните формирания " Корабите " се излива бетон.

Любителски фрагменти в обществените мрежи демонстрират строителството в продължение на няколко следващи дни. Дейностите са макар възбраната за строителство през летния интервал, само че в сходство с признато решение от Общински съвет срокът да бъде продължен поради пропуснатото през пандемията време.
РИОСВ-Бургас ще наложи санкция поради строителството в Синеморец Строежът е на метри от скалите в местността "Поляните "
Теренът е частен. Имотът има обстоен организационен проект и позволение за градеж. Предвидено е построяването на две вили. bTV не съумя да открие притежателя на имота.

Регионалната екоинспекция излезе със мнение, че ще глоби строителните действия, защото се правят по време на интервал на гнездене на птиците. Проверката продължава и към момента не е ясно каква ще бъде наложената санкция.

Министерството на околната среда и водите общината отхвърлиха коментар до привършване на инспекцията на екоинспекцията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР