Между 30 и 40% от парите (70-80 млн. лв.), превеждани

...
Между 30 и 40% от парите (70-80 млн. лв.), превеждани
Коментари Харесай

Рашков обвини конкретно ГЕРБ за пари по аферата Хемус

" Между 30 и 40% от парите (70-80 млн. лева.), превеждани предплатено на представяли се за строители на Автомагистрала „ Хемус ” са се насочвали към политическа партия ГЕРБ ". Това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков след разпита в Софийската градска прокуратура по делото " Хемус ".

Той беше свикан за разпит в Софийската градска прокуратура по делото " Хемус " за през днешния ден от 14 ч.
Още неясноти с договорите за Автомагистрала " Хемус "
Има непредоставени на Сметната палата контракти от страна на " Автомагистрали " за построяването на Автомагистрала " Хемус ". Това твърди в. " Сега ". Спо...
Прочети повече
Припомняме, че преди дни това разгласи говорителката на СГП Десислава Петрова. По думите й това се постанова по отношение на думи на Рашков, казани в ефира на БНР на 23 декември.

Петрова цитира и точното изявление на вътрешния министър: „ За мен не е загадка къде са отишли тези пари. Внимателно и с интерес следя реакциите на някои хора, които живо се интересуват и надали не чакат по ефира да кажа до каква степен сме сигнали, да подхващат едни дейности, едни куфари и да заминат я за Дубай, я за някъде другаде ”.

„ От казаното следва, че Рашков разполага с съответна информация за методите на трансфериране на финансовите средства, като и за нахождението им и крайните им получатели, въпреки тази информация да не е докладвана от ГДБОП в СГП ”, сподели Петрова.

Тя съобщи още, че тези условия имат освен публично значение, само че са значими и за следствието.
Бивш арбитър за Рашков, прокуратурата и " Хемус ": Рашков самичък си е отговорен
С напоителните си приказки по медиите Бойко Рашков самичък се сложи в тази обстановка. Това споделя в своя обява във Facebook Методи Лало...
Прочети повече
Очаквайте детайлности!

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР