Между 22 и 26 декември всеки, който желае може да

...
Между 22 и 26 декември всеки, който желае може да
Коментари Харесай

Дом събира средства за асансьор на щанд в Капана

Между 22 и 26 декември всеки, който желае може да поддържа идеята на регион „ Централен “ и Комплексът за обществени услуги „ Олга Скобелева “ за набиране на средства за потребностите на децата в комплекса. В рамките на базара „ Коледа в Капана “, който тази година се организира за трета поредна година, Георги Стаменов и уредниците на феста дават дървена къщурка с отопление, в която и през петте дни на Коледното ревю деца от „ Олга Скобелева “ ще продават своите празнични произведения.

„ Комплексът има потребност от външен асансьор, който да обслужва потребностите на децата със затруднено напредване. Набираме средствата през цялата година и ще сме доста признателни на всички, които ни поддържат. Дори на Коледа, 25. Декември, децата желаят да бъдат на щанда и да продават. “, споделя шефът на комплекса Албена Банчева на Коледното тържество в Дома през вчерашния ден, 20. декември.

Районният кмет Георги Стаменов тази година взема решение това да бъде Коледният подарък на „ Централен “ за децата. „ Всеки може да предложи продукта на своя труд за продажба. „ Коледа в Капана “ е базар, който събира поданици и посетители на града и се надявам повече хора да поддържат идеята. “, споделя Стаменов. Напомняме, че администрацията на „ Централен “ дава опция на децата и учебните заведения, които работиха за еко състезанието „ По-малко боклуци, повече хубост “ също да дарят своите творби на щанда на КСУ „ Олга Скобелева “.

" Коледа в клопката " за трета поредна година ще преобрази пловдивския квартал Капана в Коледно градче в интервала 22-26 декември.
 Дом събира средства за асансьор на щанд в Капана  Дом събира средства за асансьор на щанд в Капана
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР