Между 2014 и 2015 г. опитни пилоти в американския флот

...
Между 2014 и 2015 г. опитни пилоти в американския флот
Коментари Харесай

Цяла флотилия от НЛО следи американски самолетоносач

Между 2014 и 2015 година опитни водачи в американския флот претърпяват редица мъчителни срещи с НЛО по време на подготвителни задачи в Съединени американски щати.

По време на полет на височина от 9,144 метра; камерите и радарите на самолетите им са засекли странни обекти, летящи със свръхзвукова скорост. Тези мистериозни НЛО са летели без забележими средства за задвижване, оповестява The New York Times на 26 май.

Въпреки това, нито един от водачите не допуска, че тези странни НЛО съставляват извънземна инвазия.

Общо шест водачи, ситуирани на самолетоносача U.S.S. „ Теодор Рузвелт “ сред 2014 и 2015 година споделят пред The Times за откриването на НЛО по време на полети над югоизточния бряг на Съединени американски щати, от Вирджиния до Флорида.

Двама от водачите, споделят своите истории в новата документална поредност за ТВ History Channel „ Неидентифицирани: следствие на НЛО в Америка “, която има премиера на 31 май.

В сериите се появяват видеоклипове от две въздушни срещи, показващи НЛО: едно малко бяло петънце и едно огромно, мрачно леке. Тези НЛО по-късно станаха известни надлежно като „ Go Fast “ и „ Gimbal “.

Обектите не са имали „ никакво ясно изразено крило, никаква обособена опашка, никакъв обособен изпускателен шлейф “, съобщи лейтенантът Дани Акоин, един от водачите на флота, които оповестяват за НЛО през 2014 година, се споделя в документалния филм.

„ Изглежда, че те са наясно с нашето наличие, тъй като интензивно се движат към нас, “ споделя лейтенант Акоин.

Според лейтенанта, когато на радара се появяват странните данни за първи път, те са ги възприели като неточност и подправена паника, „ само че тогава, когато обектите са били отразени от доста датчици, показващи тъкмо същото, а по-късно те са били показани и на екран, не може да ги пренебрегнеш “.

Акоин споделя пред The Times, че се е сблъсквал с НЛО два пъти по време на полети, които са били през няколко дни. Той също по този начин споделя, че макар че оборудването за следене, радарните и инфрачервените камери на неговите самолети са разкрили НЛО и двата пъти, той не е съумял да ги улови с фотоапарата си.

В документалния филм лейтенантът Райън Грейвс, водач на F-18 споделя, че ескадрила от НЛО е следвала месеци наред неговата ударна група от военноморските сили нагоре и надолу по източния бряг на Съединени американски щати. А през март 2015 година, откакто самолетоносачът „ Рузвелт “ е изпратен в Арабския залив, Грейвс споделя, че НЛО се появили още веднъж.

„ Имахме проблеми с тях, когато тръгнахме към Близкия изток “, споделя лейтенант Грейвс.

Пилотите, които са забелязали НЛО, дискутират между тях опцията, притеснителните обекти да са част от високо класифицирана безпилотна стратегия, употребяваща незнайна технология, като те не считат, че обектите са извънземни по генезис, оповестява The Times.

Лейтенант Грейвс и други изясняват, тъй като това, което са видели, провокира угриженост за националната сигурност.

През 2015 година, след чести случаи на наблюдения на НЛО, американският флот издаде публични инструкции до личния състав да рапортува и проверява всички неидентифицирани въздушни обекти, съгласно The Times. Тези протоколи са обновени по-рано през тази година; като всички данни ще бъдат класифицирана информация и няма да бъдат предоставяни на необятната общност, оповестява изданието Live Science.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР