Мехлем за разширени вени със свинска мас и сок от

...
Мехлем за разширени вени със свинска мас и сок от
Коментари Харесай

Мехлем за разширени вени. Стара народна рецепта

Мехлем за разширени вени със свинска мехлем и сок от алое

Понякога най-простите и налични предписания имат лечебния резултат на скъпите медикаменти. Разбира се, нито една национална рецепта не анулира визитата при лекаря, нито неговите рекомендации. Има всевъзможни случаи и от време на време отлагането е просто рисково за живота. Но, в случай че нещата не са доста съществени, за какво да не опитате да употребявате рецептите на нашите баби.

Имам тази рецепта за разширени вени от моя другарка. Хирурзите й споделили, че наложително би трябвало да направи интервенция! Но тя отказала. Решила да потърси друго решение на казуса. И ето какво й помогнало.

За да приготвите мехлема, се нуждаете от свинска мехлем, сок от алое, мед, мас Вишневски и ихтиол, течен домакински сапун, сок от лук. Добавете по една лъжица от съставките в тенджера, разбърквайте до точката на шупване! След като се охлади, нанесете от мехлема върху краката й и увийте с чиста забрадка, вържете я крепко. Можете да останете с тази превръзка за едно денонощие и по-късно да я промените. Правете това, до момента в който мехлемът свърши. Ефектът ще ви изненада!

Вижте още: Корен от бял оман и мед за изхвърляне на слузта от белите дробове

Споделете тази рецепта за мас за разширени вени с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР