МЕГЗ представи новия епизод на предаването си МАСКАТА.В него дизайнерката

...
МЕГЗ представи новия епизод на предаването си МАСКАТА.В него дизайнерката
Коментари Харесай

Нападнаха Глория заради репортажа на МЕГЗ за забранените субстанции - slava.bg

МЕГЗ показа новия епизод на предаването си МАСКАТА.

В него дизайнерката демонстрира грозната истина за извращенията, които млади девойки и момчета вършат когато са дрогирани или с цел да получат една линия. В епизода МЕГЗ съпоставя същинския описа на някогашно наркозависимо момиче със препоръките на почитатели на Дънов, които среща до момента в който е била на седемте Рилски езера по време на Божествената нова година.

В типично нейн жанр посредством риалити и провокативна визуализация, на която тя имитира наркозависима, която се дрогира, паднала до тоалетната паница, Каканашева съумя да провокира огромна полемика по тематиката. Постът ѝ в инстаграм получи над 7 хиляди лайка и стотици мнения. Един от коментиралите се оказа Гранд Дамата на поп-фолка Глория.

Глория написа под поста на МЕГЗ:

“Здравейте Мегз, не ви познавам, само че това, което вършиме е извънредно. Особено в случай че го вършиме единствено, с цел да изкарате пари. Занимавайте се с мода, тя ви отива. Не може да оправите света”.

Амбициозното миньонче незабавно отговори:

“ Здравей Глория, ти може да не ме познаваш, само че аз те познавам. Исках да съм като теб на 13. Ти беше кралицата на поп-фолка, а аз малко момиче от град Раковски.

Знаех за теб, че си на-красивата и известна и че си гадже на най-богатия “мафиот” - желаех и аз по този начин. Когато, обаче, станах толкоз известна видях по какъв начин зад този бляскав свят в действителност има много пумия. И си споделих “Ей аз не желая да подлъгвам девойките, че това е уау.

То не е. Искам да се изправя и да демонстрирам истината, тъй като в случай че на мен някой в миналото ми я беше посочил, щях да направя доста по-малко неточности. Аз имам вяра, че мога да оправя света. Може би не целия, само че и на 2-3 отвратили се да по
въздействам - стига”

Глория отвърна: “ Не нападай персонално, блага. И не вярвай на всичко, което четеш. Пожелавам ти успех”.
МЕГЗ отвърна: “ще те съветвам да гледаш видеото. Убедена съм, че ще ти хареса. Успех”.

Последваха десетки с отговори на коментара с обвиняващи реплики към Глория за въздействието на чалгата и мутренските години върху настоящето ни потомство. Малко по-късно Глория изтри коментара си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР