МЕГЗ и майка ѝ са решили да се отделят от

...
МЕГЗ и майка ѝ са решили да се отделят от
Коментари Харесай

Мегз на тайнствено пътешествие с майка си - slava.bg

МЕГЗ и майка ѝ са решили да се отделят от работата и да се отдадат на заслужена отмора в незнайна посока, написа Hot Arena.

Това стана ясно през вчерашния ден, когато дизайнерката разгласява в профила си трогателна фамилна фотография от летището с майка си и трогателно обръщение.

Типично в нейн жанр, тя единствено разбуди любознанието на почитателите си и към този момент не показа къде отиват и ги накара да познават дестинации. Това провокира вълна от догатки, похвали и положителни пожелания. Мегз още описа, че близо 7 години - откогато бизнесът ѝ съществува с майка ѝ не са имали в никакъв случай опция да отидат на отмора дружно.

“В нашите глави, то беше просто невероятно. Ако едната я няма - другата наложително би трябвало да се занимава с цеха и цялата работа около МЕГЗ. Затова това решение да отидем ЗАЕДНО на отмора, която включва и РАБОТНИ ДНИ е нещо доста огромно и самоуверено за нас “.

Днес сутринта пък Каканашева показа стори с екзотична панорама от терасата си с палми, голям транспортен съд и пустиня. Това наведе феновете и на мисълта, че двете с майка ѝ са някъде на топло в арабските страни.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР