Мегазвездата на Ювентус Кристиано Роналдо отново поведе при голмайсторите в

...
Мегазвездата на Ювентус Кристиано Роналдо отново поведе при голмайсторите в
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо си върна лидерската позиция при голмайсторите

 Барса – Валенсия и Рома – Милан в ефира на MAX Sport през уикенда
Мегазвездата на Ювентус Кристиано Роналдо още веднъж поведе при голмайсторите в Серия А, откакто означи два гола при равенството 3:3 вкъщи против Парма от 22-ия кръг на Серия А. Португалецът към този момент има 17 попадения - с едно повече от някогашния футболист на " Старата госпожа " Фабио Куалярела, който играе в Сампдория.

Ювентус изпусна успеха в третата минута на добавеното време, когато гостите изравниха посредством някогашния футболист на Арсенал и Рома Жервиньо, за който това бе втори гол в мача.

Роналдо откри в В 36-ата минута, а в 62-ата Даниеле Ругани увои. В 65-ата минута Антонио Бариля понижи изоставането на Парма, само че единствено минута по-късно Роналдо вкара втория си гол в срещата. В 74-ата минута Жервиньо понижи с пета, а в добавеното време вкара и изравнителното попадение.

Така " бианконерите " не съумяха да се реваншират на своите тифози след отпадането от шампионата за Купата на Италия. През седмицата италианският първенец позволи тежко проваляне с 3:0 от Аталанта в Бергамо.

Закономерно треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри беше неудовлетворен.

" Бяхме меки в отбрана и направихме няколко неточности. Трябва да сме съсредоточени във всеки един миг, а не да си мислим, че мачовете са решени, преди да са. Случилото се при третия гол е неприемливо. Не може да се играе по този метод до флагчето за корнер. Топката просто би трябвало да бъде изритана ", гневеше се Алегри, който най-после метафизичен заключи, че най-малко към този момент никой не може да се оплаче, че мачовете на Ювентус са скучни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР