Мегазвездата на фолка Ивана е измамена с 200 000 лв.

...
Мегазвездата на фолка Ивана е измамена с 200 000 лв.
Коментари Харесай

Ивана измамена с 200 бона - slava.bg

Мегазвездата на фолка Ивана е излъгана с 200 000 лева Тя ги е дала на хора, на които е имала доверие, без да има никакъв документ за това.

"Ако би трябвало да се върна 10-15 години обратно, щях да си кажа: "Как е допустимо да се предоверяваш толкоз доста ". Имам да взимам 200 000 лева от хора, които са ме прекарали и се вършат на луди.
Дължат ми пари и няма метод да си ги върна.
Мислех, че като кажа една дума, тя тежи и няма потребност от документи, контракти, записни заповеди. И е мъчително, и се ядосваш на себе си, че съм била такава глупачка. Това са средства, които съм изкарала в продължение на доста години с доста работа, с доста пеене, с доста недоспиване ", призна пред Мон Дьо в "Неделята " по Нова певицата на народа. Поводът за гостуването бе представянето на новата й ария "В твоя чест ", написа Монитор.

Тя разкри и за други свои провинения: "Цял свят съм обиколила и като съм била в чужбина съм си казвала: "Как там се получават нещата за българите? Те имат огромно съзнание тези хора, съблюдават всички правила. Те са разнообразни ". Не, не са разнообразни, същите са като нас, само че там има надзор и този надзор ти бърка в джоба. Аз си мятам фаса през прозореца, обаче като ме глобиха три пъти в Лондон, изгорях с по 150 паунда, към този момент стопирах да си мятам фасовете. Не съм се трансформирала. Връщайки се в България, на летището, изхвърляйки си цигарата до кошчето, се наведох и я хвърлих в коша. Но първата ми реакция беше "Ох, аз съм тук в България, тук може всичко ".

Ето и останалите откровения на Ивана:

За карантината
Пренаредих си мислите, дрешника, почистих телефона от хора, които към този момент не желая да виждам. Отлагах да си направя персоналния ютуб канал и го направих. Казах желая го на обяд, подлудих целия си екип, обаче го имаше.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР