Мегазвездата на Барселона Лионел Меси привлече вниманието с новия си

...
Мегазвездата на Барселона Лионел Меси привлече вниманието с новия си
Коментари Харесай

Меси вече празнува головете си по нов начин

Мегазвездата на Барселона Лионел Меси притегли вниманието с новия си фасон на отпразнуване на головете. “Дебютът” беше в дуела против Тотнъм от Шампионската лига на “Уембли”, когато той се разписа на два пъти.
Interesting celebration from #Messi there.#TOTFCB #UCL #Barca #FCBlive pic.twitter.com/mkzFEWzR52
— #ThankYouDeuce (@JogaBonito_USA) October 3, 2018 След първото попадение Лео отиде при оператора зад вратата и и няколко пъти поглади косата си, след което изпрати въздушна целувка. В неделя вечер Меси вкара на Валенсия и повтори ритуала, което демонстрира, че счита да го употребява и отсега нататък.
Messi’s celebration after his goal. pic.twitter.com/F13idg01zd
— Barça Universal (@BarcaUniversal) October 7, 2018 Каталунската преса незабавно изясни какво стои зад този жест. Така аржентинецът изпращал привет на своя максимален наследник Тиаго, който при започване на ноември ще стане на шест и към този момент стартира да се интересува от футбол. Според “Мундо Депортиво” обяснението е обещано персонално от Меси в миксзоната на “Уембли” пред кореспондент на изданието. “Спорт” пък добавя, че с жестта Меси показвал любовта си освен към Тиаго, а и към по-малките членове на фамилията му - Матео и Чиро.  Меси не за първи път посвещава голове не синовете си. В средата на 2015 година ден след появяването на Матео на бял свят, той вкара гол във вратата на Атлетико в Мадрид и не прояви такава досетливост. Тогава той просто имитира с палец биберон, а с другата ръка изрисува дете във въздуха. Сегашният му жест е автентичен и съкровен, защото се отнася единствено за Меси и децата му и не може да бъде подправен. Примера дивисион 8 кръг, неделя 7 октомври  Валенсия 1:1краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР