Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков публикува в страницата си

...
Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков публикува в страницата си
Коментари Харесай

Стоичков се срещна с Инфантино и куп звезди

Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков разгласява в страницата си във фейсбук фотография с президента на ФИФА Джани Инфантино, на която те са в компанията на други някогашни звезди като Антонио Конте, Мичел Салгадо, Патрик Клуйверт. Всички те дружно следят мачовете от Световното клубно състезание, което се организира в Саудитска Арабия.

" Една прелестна нощ в Джеда с толкоз другари и мемоари! Благодаря ви, Джани Инфантино, Антонио Конте, Патрик Клуйверт, Мичел Салгадо и Юри Джоркаеф! Благодаря на домакините от Саудитска Арабия за неповторимото гостолюбие! Честито на Aл Ахли (Египет) и Клуб Леон (Мексико) за класирането на полуфиналите! ", написа Стоичков в профила си.
 Една от трибуните на новия стадион на ЦСКА ще носи името на Христо Стоичков
Една от трибуните на новия стадион на ЦСКА ще носи името на Христо Стоичков

В момента " алените " търсят компания, която да разчисти всички парчета от остарелия стадион

На мачовете през вчерашния ден Ал Ахли (Египет) отиде на полуфинал след 3:1 над Ал Итихад (Саудитска Арабия) и ще срещне с Манчестър Сити. Мексиканците от Клуб Леон прекършиха с 1:0 Урава Ред Даймънд (Япония) и чакат бразилския Фламенго в идната си среща във вторник.

Преди два дни Стоичков взе присъединяване в показателен мач, дал символичното начало на шампионата. Тогава българското крило на Барселона беше в отбора на ФИФА дружно с Джани Инфантино. Стоичков означи три гола, а Инфантино - два. Тимът на Световната централа завоюва срещата с отбор на някогашни звезди с 6:2. Не стана обаче ясно какво тъкмо са говорили и дали има конкретика за предстоящ план или просто е било приятелско виждане сред другари.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР