Мегапорт Рейсинг и ЕУРАТЕК внесоха светъл лъч на българската моторспорт сцена, след

...
Мегапорт Рейсинг и ЕУРАТЕК внесоха
светъл лъч на българската моторспорт
сцена, след
Коментари Харесай

Мегапорт Рейсинг и ЕУРАТЕК с нова SKODA FABIA R5 в България

Мегапорт Рейсинг и ЕУРАТЕК внесоха светъл лъч на българската моторспорт сцена, откакто през вчерашния ден вечерта, в шоурума на формалния вносител на марката SKODA в България, се състоя формалната премиера на новата спортна кола на българския тим, а точно SKODA FABIA R5.

“За мен е извънредно наслаждение и сбъдната фантазия да се кача на такъв автомобил ”, показа Мирослав Ангелов от Мегапорт. “След 5 години опит с различни автомобили с предно предаване, вече преминахме в най-високия клас. Благодаря за поддръжката на ЕУРАТЕК за нашия план. Надявам се с нашата инвестиция да активизираме малко автомобилния спорт ”.

“Събитието е в действителност радостно и щастливо за нас ”, разяснява Иван Тодоров, шеф на ЕУРАТЕК. “Този автомобил се потвърди в световния шампионат и има 24 победи единствено за 2 години, както и три международни трофеи при конструкторите и две при водачите ”



Състезателната SKODA FABIA R5 е оборудвана с 1.6 литров, четирицилиндров турбодвигател, който е в положение да генерира максимална мощ от 275 конски сили и максимален въртящ миг от 420 Нм.

Тандемът Мирослав Ангелов и Недялко Сивов към този момент записа една победа с него по време на рали спринт Дряново, използван от тима за подготовка преди началото на сезон 2018 в националния рали шампионат, който започва с рали „ Твърдица “ на 7 и 8 юли.



“Благодаря на „ Еуратек “ за подкрепата на тима ни. Целта ни не е единствено да се борим за купата в шампионата, а с участието на сходен настоящ за световния шампионат автомобил да вдигнем равнището на спорта. Надявам се и други екипи да последват образеца ни и да има повече коли от клас R5 “, коментира водачът Мирослав Ангелов.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР