Меган Маркъл стартира новата си лайфстайл марка American Riviera Orchard

...
Меган Маркъл стартира новата си лайфстайл марка American Riviera Orchard
Коментари Харесай

Новата лайфстайл марка на Меган Маркъл е „неоригинална“ и „скучна“ - Читателите на Mirror си казват мнението

Меган Маркъл започва новата си начин на живот марка American Riviera Orchard предходната седмица, само че към 90 % от читателите на Mirror няма да я следват новото начинание.

Херцогинята на Съсекс показа новия си бизнес в Instagram с 16-секунден филмов откъс, показващ по какъв начин кралската персона пече и аранжира цветя в имението си Монтесито. Според отчетите новата марка за метод на живот и готвене ще се свърже с новото готварско шоу на Меган в Netflix.

Има лимитирани детайлности за American Riviera Orchard, само че поръчката за комерсиална марка предлага проекти за търговия с кухненски и домашни артикули. Това включва съдове за хранене, текстил, готварски книги и желета и конфитюри измежду стоките и услугите. Вътрешен човек от промишлеността сподели на Page Six Style: „ Тя работи върху това повече от година и това са всички неща, които са й на сърце – всички неща, към които е буйна. “ Шон О'Мира, създателят на PR бизнеса Essential Content, счита, че Меган съзнателно е изключила името си от марката,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР