Меган Маркъл ще роди през пролетта на 2019 година, но

...
Меган Маркъл ще роди през пролетта на 2019 година, но
Коментари Харесай

Меган Маркъл застрашава живота на бебето си

Меган Маркъл ще роди напролет на 2019 година, само че дали не е направила нещо, което може да се окаже съдбовно за бебчето й?

37-годишната Меган Маркъл е бременна с първото дете на принц Хари. Оказва се обаче, че лекари и специалисти са доста обезпокоени поради нещо, което прави херцогинята на Съсекс. То заплашва здравето на бъдещия нов член на кралското семейство.

Според диетолози брюнетката е изключила по този начин значимите скотски артикули от диетата си.

Маркъл постоянно е показвала пристрастия към по-хуманното отношение към животните. Тя е и част от благотворителна организация, която цели да усъвършенства живота на кучетата и котките.

Но дали това съчувствие значи, че Меган е веган и не желае а хапва нищо животинско?

Вече е ясно, че тя не е веган, само че се придържа към растителна диета. Такава бе тя най-малко преди да срещне Хари. За жал нищо не подсказва смяна в метода й а живот.

„ Опитвам се да хапвам вегетариански. Понякога се случва да похапвам месо, пробвайки се да балансирам”, призна преди време тя.

Лара Саут е диетолог в Лондонската гинекология и счита, че веганската диета не е подобаваща по време на бременност. Това е по този начин, тъй като не се обезпечават нужното количество протеин, желязо и омега-3”, споделя тя.

Протеинът се употребява за напредък, желязото за произвеждане на хемоглобин, а Омега-3 обезпечава вещество, което е от витално значимо значение за развиването на мозъка на бебчето.

Лора изясни още: „ Животинските артикули са витално значими по време на бременността, макар че количеството, което консумираме от тях, не е нужно да е огромно. Ако по време на бременността не се хапва месо, то може да се стигне до огромни опасности за бебето”, счита диетоложката.

Както знаем Меган се пробва да има „ гъвкава” диета, която обаче лежи върху най-вече вегетариански артикули.

„ Ако се направи добре обаче, това може да бъде здравословно, защото включва много групи храни, с високо наличие на хранителни субстанции и фибри”, счита тя.

„ Телата ни въпреки всичко са умни и се приспособяват към бременността. Например абсорбацията както на желязото, по този начин и на калция, по време на бременност се усилва.Ето за какво не са нужни добавки. Добре е обаче да се хапват разнородни храни – зеленчуци, продове и разнообразни бобови растения. Добавката, която е добре да употребява всеки вегетарианец е витамин B12, който е наложителен за най-благоприятен напредък на плода”

Диетоложката също предлага засилена консумация на витамин Д изключително сред месеците октомври и март. Експертката предлага консумация и на Омега3, изключително през зимните и студени месеци.

Според диетоложката има и позитивни неща в диетата на Меган: „ Както всяка диета и към тази може да се подходи по здравословен метод. Включването на чипсове, понички или захаросани питиета, не е от изгода нито на майакта, нито на бебето. Зеленчуците, плодовете, пълнозърнестите храни, ядките, семената и бобовите растения имат потвърдени изгоди обаче. Тези храни обезпечават доста витамин и минерали и са с ниско наличие на мазнини”, разяснява още тя.

Все отново не е нужно да лишавате бебчето си от малко месце тъй като то е потребно.. Чистото пилешко месо може да има доста изгоди.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР