Меган Маркъл ще издаде детска книга, озаглавена Пейката, вдъхновена от

...
Меган Маркъл ще издаде детска книга, озаглавена Пейката, вдъхновена от
Коментари Харесай

Меган Маркъл издава детска книжка, вдъхновена от принц Хари

Меган Маркъл ще издаде детска книга, озаглавена " Пейката ", въодушевена от връзката на брачна половинка си принц Хари със сина им Арчи, заяви фондацията на двойката във вторник.
Книгата, илюстрирана от Кристиан Робинсън, излиза на 8 юни, когато Меган, херцогинята на Съсекс,
 Меган Маркъл желае да роди второто си дете вкъщи Меган Маркъл желае да роди второто си дете вкъщи
Херцогинята на Съсекс, Меган, възнамерява домашно раждане за второ на второто си дете, заяви „ Бенг шоубиз “. В момента 39-годи...
" Пейката стартира като стихотворение, което написах за брачна половинка си в Деня на бащата, месец след раждането на Арчи. Това стихотворение стана тази история ", сподели Меган в изказване.
Тя сподели, че книгата има за цел да улови " топлината, насладата и уюта на връзките сред бащите и синовете от всички сфери на живота ".
" Надявам се, че „ Пейката ” резонира с всяко семейство, без значение от грима, както и с моето ", добави тя.
Арчи ще навърши две години в четвъртък. Хари и Меган, чийто татко е бял, а майка й е чернокожа, напуснаха английското кралско семейство и се реалокираха в Калифорния предходната година.
 Защо синът на Хари и Меган не е принц? Защо синът на Хари и Меган не е принц?
Eднo oт нaй-дрaмaтичнитe твърдeния в интeрвютo прeд Oпрa Уинфри нa бритaнcкия принц Хaри и cъпругaтa му Мeгaн бe, чe cинът им e лишeн o...
Предизвикалото смесени усеща, което те дадоха на Опра Уинфри през март - в което те твърдяха, че неназован член на кралското семейство попитал какъв брой тъмна ще бъде кожата на бебето им - потопи монархията в огромна рецесия.
Меган, някогашна актриса, също сподели на Уинфри, че е " наивно " неподготвена за живот като кралска персона и е обмисляла самоубийство, до момента в който е била бременна с Арчи. Наскоро Хари се завърна за малко във Англия за погребението на дядо си, брачна половинка на кралица Елизабет II принц Филип.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР