Меган Маркъл се завърна в публичното пространство и то с

...
Меган Маркъл се завърна в публичното пространство и то с
Коментари Харесай

Преобразена и вдъхновяваща: Меган Маркъл се завърна със силна реч за силата на жените

Меган Маркъл се завърна в общественото пространство и то с тирада, която си заслужава да бъде чута. Херцогинята на Съсекс, която се отхвърли от кралските си привилегии преди няколко месеца, изглеждаше очевидно преобразена. С дълга права коса, искра в очите и пламенна тирада, Меган Маркъл потвърди, че несъмнено се усеща уверена и спокойна в новия живот, който води дружно с принц Хари и сина им Арчи.

Винаги ще има отрицателни гласове, от време на време ще ни се коства, че те са доста. Тези гласове могат да бъдат мъчително мощни. Но ти можеш и би трябвало да използваш своя глас, с цел да заглушиш този звук. Защото в последна сметка, това в действителност е просто един звук.

Това бяха единствено част от вдъхновяващите слова в речта, която Меган Маркъл изнесе по време на онлайн събитието Girl Up Leadership Summit 2020. В него взеха присъединяване над 40 хиляди младежи от 172 страни по света.

 меган маркъл принц хари Getty/Gulliver

Събитието се организира през вчерашния ден, а съгласно източници, Меган е говорила без никакъв сюжет и предварителни мемоари, а всичко, което е споделила, е било неподготвено и е идвало от сърцето ѝ. В речта ѝ се обръщаха внимание на въпроси като половото тъждество, расовата дискриминация, овластяването на младежите и значимостта да бъде основана постоянна цифрова общественост.

Вашето потомство е израстнало в цифровия свят и добре осъзнавате каква власт, само че и каква щета може да нанесе това пространство. Не бива да опитваме да сриваме другите, би трябвало да опитваме да се построяваме дружно. Използвайте гласа си онлайн, само че и в действителния свят. Използвайте го, с цел да се подкрепяте, не да се разкъсвате на части. Вашите гласове са гласовете на истината, на вярата... и би трябвало да са доста по-силни.

Окуражавайки всички участници на възраст сред 13 и 22 години, да бъдат дейни и въвлечени в процесите, протичащи се около тях, Меган ги посъветва:

Вижте, знам, че от време на време не знаете по какъв начин да постъпите. Често страхът ни сковава и ни стопира да бъдем смели и дръзки. Но не подценявайте обстоятелството, че някои отговори се намират вътре във вас и на никое място другаде. Не мислете, че не можете да успехите страха. Имате силата да извършите света по-добър. Сърцето ще ви подскаже кое е вярното и кое е неверното, кое е заслужено и кое не е. Най-трудната част, която бе най-тежка и за мен, е да отбраните убежденията си посредством дейности.

 меган маркъл принц хари Getty/Gulliver

Меган изрази възхищението си и от течението Black Lives Matter, което бе основано от жители след гибелта на чернокожия Джордж Флойд при полицейски арест в Съединени американски щати преди седмици.

Времената, в които живеем сега, изискват повече от нас. Сега, повече отвсякога, би трябвало да приказваме твърдо, мощно и без боязън. А още по-безстрашно би трябвало да действаме. Не е нужно единствено да имаме вяра и да желаеме тъждество, би трябвало да работим за него.

Според източници, Меган е говорила от личен опит и е споделила намерено персоналните си убеждения . Тя е изразила вярата си, че поколението от млади дами има силата да извърши огромни промени, свързани с климата, расовата и полова дискриминация, психологичното здраве и още доста други посоки.

"Вие не просто можете да измененията света, вие към този момент го вършиме! ", приключва Меган.

Вижте цялата тирада на Меган във видеото:

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР