Меган Маркъл се разплакала, когато баща ѝ Томас отказал да

...
Меган Маркъл се разплакала, когато баща ѝ Томас отказал да
Коментари Харесай

Меган Маркъл плакала, когато баща ѝ казал, че няма да дойде на сватбата

Меган Маркъл се разплакала, когато татко ѝ Томас отказал да участва на сватбата ѝ с принц Хари.
 И бащата на Меган Маркъл няма да е на кралската женитба  Братът на Меган Маркъл помоли сестра си да го предложения на сватбата с второ отворено писмо
Това споделя той в изявление за Good Morning Britain по ITV.

Томас Маркъл взе решението си, откакто таблоиди в Съединени американски щати разкриха, че негови " папарашки " фотоси, на които преглежда годежна фотосесия на щерка си и такива, на които чете енциклопедия за Англия, в действителност не са уловени инцидентно, а деликатно планувани и направени за привличане на известност. Този ход на Маркъл провокира неспокойствие, а малко след изявленията той разгласи, че няма да участва на сватбата на щерка си. Призна също, че се е почувствал компрометиран.

Днес той показва друга причина за решението си: претърпял сърдечна интервенция и имал потребност от време, с цел да се възвърне.

„ Те бяха в действителност разочаровани и ме помолиха да внимавам със здравето си, тъй като са обезпокоени за мен “, споделя Томас за реакцията на Меган и принц Хари.

Сега той към този момент съжалява, че не е завел до олтара щерка си, а вместо него тази роля извършил бащата на младоженеца принц Чарлз. Почувствал ревнивост, само че, в това време, че са го уважили по най-хубавия метод. Допълва, че не би могъл да си показа по-добра подмяна.

Маркъл гледал церемонията по малкия екран и дефинира като удивителен фактът, че целият свят гледа щерка му.

Той разкрива и какво е споделил на Хари, когато по телефона принцът изискал ръката на щерка му.

" Вие сте благородник, обещайте ми, че в никакъв случай няма да вдигнете ръка против щерка ми и, несъмнено, аз ще ви дам разрешението си ".

Маркъл разказва брачна половинка на щерка си като превъзходен, забавен човек.

Попитан за опцията скоро да пристигна и новината за очакване на още едно кралско бебе, бащата на херцогинята на Съсекс споделя, че щерка му отдавна желае дете.

На сватбата присъстваше единствено майката на Меган, а татко ѝ дефинира неналичието на други родственици като демонстрация на здрав разсъдък - в случай че беше поканила едни, а други - не, щеше да има афектирани, счита той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР