Меган Маркъл се оказа наистина подла и подмолна Съпругата на принц

...
Меган Маркъл се оказа наистина подла и подмолна
Съпругата на принц
Коментари Харесай

Попиляха Меган Маркъл! Безскрупулно си прави пиар върху болната от рак Кейт

Меган Маркъл се оказа в действителност подла и подмолна

Съпругата на принц Хари няма позор и жалост. Мургавата дама прави пиар на гърба на раковоболната Кейт Мидълтън. На 22 март принцеса Кейт призна, че има онкологично заболяване и се е подложила на лекуване. Светът се потресе от новината, само че вместо да покаже съпричастност, Меган Маркъл реши да „ яхне вълната “.

Стана известно, че няколко дни преди този момент Меган Маркъл е записала личен бранд, който съответствува с стартирането на нов сериал на " Нетфликс ".

В него калифорнийската принцеса ще популяризира личните си артикули.Проектът херцогинята на Съсекс създава повече от година,

като асортиментът е композиция сред аксесоари и артикули за бита. За продажба главно ще се оферират конфитюри, сосове, консерви и масла за готвене.

Феновете на кралския двор в Англия са уверени, че тя стартира марката си за, в пика на интереса към английското кралско семейство.

А потребителите на мрежата са безапелационни, че промоцията е незавършена, недодялана и няма задоволително информация за продуктите, които брачната половинка на Хари предлага.

„ Като че ли марката към момента не е подготвена, а като направена на „ чернова “. Цинизъм е, че Меган употребява заболяването на Кейт, с цел да концентрира вниманието на хората към себе си и продуктите си. И то с уверението, че са по-евтини и налични за огромна част от хората “, възмутени са фейсбук потребителите.

Източник: Лупа. бг

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР