Меган Маркъл разкри какво би искал принц Арчи за Коледа

...
Меган Маркъл разкри какво би искал принц Арчи за Коледа
Коментари Харесай

Меган Маркъл издаде какво иска принц Арчи за Коледа и защо той няма да го получи

Меган Маркъл разкри какво би желал принц Арчи за Коледа и изясни за какво няма да го получи

Очаква се Меган и принц Хари да прекарат Коледа в Калифорния с децата си Арчи (4) и двегодишната принцеса Лилибет. Няма подозрение, че младежите ще са на опашка за прелестни дарове от своите родители. Въпреки това, говорейки на събитие, Меган разкри единственото нещо, което Арчи би желал, само че няма да получи, тъй като коства хиляди лири. На събитието херцогинята на Съсекс модерира сесия с въпроси и отговори за Netflix след специфичната прожекция на The After със звездата на кино лентата Дейвид Ойелоуо и режисьора Мизан Хариман.

Мисан, която също е приет фотограф, е известна като близка другарка на Меган и Хари, правейки няколко интимни фотоси на тях и фамилията им. А фрагментите от събитието демонстрират, че херцогинята разкрива, че Арчи е проявявал бездънен интерес към работата на снапера.

Тя сподели: „ Вдъхновението е надълбоко. Нашият наследник на четири години и половина – той споделяше:„ Не, не съм на четири, аз съм на четири и половина. Мизан му показваше по какъв начин да прави снимка последния път, когато беше с нас, купих на Арчи фотоапарат и той сподели: „ Но това не е марката Leica като този на Мизан “, което провокира смях в цялата стая.

Меган добави: „ Казах: „ Няма да получиш Leica! Дори и за Коледа. “ Leica е известна с производството на фотоапарати от висок клас, употребявани от доста фотографи, като някои костват хиляди.

Не е известно какво тъкмо ще получи Арчи за Коледа, само че една година той получи доста необикновен подарък от починалата кралица. Хари разкри подаръка по време на присъединяване в токшоуто на Джеймс Кордън през 2021 година Говорейки за подаръка на кралицата, той сподели: „ Баба ми ни попита какво желае Арчи за Коледа, а Мег сподели машина за гофрети. Така че тя ни изпрати машина за гофрети за Арчи, в този момент за закуска, Мег прави красива органична примес, в уреда за гофрети.

" Той го обожава. А в този момент закусвам гофрети, малко кисело мляко, малко сладко от горната страна. Не знам дали е вярното нещо. Горски плодове, малко мед. "

Джеймс го прекъсна и попита: „ Съжалявам, че премълчавате обстоятелството, че не мога да си показва кралицата да подреди машина за гофрети да бъде изпратена в Санта Барбара. Не мога да го схвана. “ Хари отговори: „ Дори не знам по какъв начин да разясня това. Арчи се разсънва заран и безусловно просто споделя: „ вафла? “.

Източник: Mirror
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР