Меган Маркъл отвори ново крило на благотворителна организация за животни

...
Меган Маркъл отвори ново крило на благотворителна организация за животни
Коментари Харесай

Меган Маркъл рядко се появява в Обединеното кралство на благотворителна организация, докато отдава видео почит на приятеля си

Меган Маркъл отвори ново крило на благотворителна организация за животни в Обединеното кралство и отдаде респект на „ безценен другар “, на който е кръстен.

Херцогинята на Съсекс изпрати персонално видео обръщение в памет на треньора на кучета и експерт по държание на животните Оли Юст, който я срещна с благотворителната организация за животни Mayhew, което я накара да стане неин патрон за три години. Видеозаписът на херцогинята беше пуснат на посетители, в това число актьорите Найджъл Харман, Рула Ленска, Беати Едни и Лора Ейкман на откриването на крилото Oli Juste в Mayhew's Center в северен Лондон в сряда.

Г-н Жюст умря ненадейно през януари 2022 година и Мейхю сподели, че „ обилно “ подаяние, направено от неговата „ скъпа другарка “ Меган посредством нейната фондация Archewell, с цел да помогне за продължаването на неговото завещание, е направило неотдавна обновените развъдници вероятни.

Меган, която се появи в клипа в черен топ и бежов блейзър с коса към раменете си, сподели в известието...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР