Меган Маркъл отбеляза рождения си ден с откриването на нова

Меган Маркъл отбеляза рождения си ден с откриването на нова ...

Един жонглиращ Хари, специално колие и много хумор: ето как Меган отпразнува 40-тия си рожден ден


Меган Маркъл отбеляза рождения си ден с откриването на нова социална инициатива, която обяви със забавно видео в сайта на общата благотворителната организация с принц Хари “Archewell”.

Новата инициатива на Меган Маркъл се казва „40x40“ и представлява „глобално усилие, насърчаващо хората по целия свят да се ангажират да отделят 40 минути от времето си, за да подкрепят жените, които се връщат на работа“, гласи изявление от представители на херцогинята.


„Херцогинята помоли 40 активисти, спортисти, художници и световни лидери да участват, като отделят 40 минути наставничество на жени, които отново влизат на пазара на труда.“

В сайта на Archewell кампанията „40x40“ бе обявена с видео (вижте го ), а кадрите изглеждат заснети в калифорнийския дом на Меган Маркъл. В него херцогинята провежда видеоразговор по Zoom с комедийната актриса Мелиса Маккарти, която се преоблича като за „следобеден чай“ се шегува с различни предложения за отбелязване на празника – еднакви татуировки „Най-добри приятелки завинаги“ и събиране на екипа от „Костюмари“.

„Ето каква е идеята“, обяснява Меган. „Тъй като навършвам 40, помолих 40 приятели да дарят 40 минути от времето си, за да помогнат като ментори на жени, която стават отново част от работната сила.“

След като Маккарти пита Меган дали все пак ще отбележи рождения си ден с чаено парти с любимите си пилета, двете се разсмиват, когато забелязват Хари през прозореца да носи спортни слънчеви очила и демонстрира уменията си да жонглира.

Във видеото Меган носи две златни колиета на Logan Hollowell, с които отдават фина двете си деца - 2-годишния Арчи Харисън и Лилибет Даяна, която навърши 2 месеца в сряда. Едното е съзвездието Телец, символизиращо зодията на Арчи, и съзвездието Близнаци – за астрологичния знак на Лилибет.

Друга обсъждана тема от видеото стана интериора в дома на двойката. По-наблюдателните забелязаха, че на бюрото си херцогинята държи тройна рамка, а в средата е поставена снимка на малката Лилибет Даяна.

Междувременно кралското семейство поздрави Меган Маркъл в социалните си профили. В Instagram страниците на кралица Елизабет, принц Чарлз и Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън се появиха сторита с пожелания за честит рожден ден, а същите послания се появиха и в Twitter профилите им.

Източник: edna.bg