Меган Маркъл определено не се радва на симпатии от страна

...
Меган Маркъл определено не се радва на симпатии от страна
Коментари Харесай

Попиляха Меган Маркъл: Стига с драмите, смешно е! Като момич...

Меган Маркъл несъмнено не се радва на благосклонности от страна на колежките си в Холивуд. Наскоро херцогинята на Съсекс изрази общественото си отвращение от това, че е била принудена да работи като момиче на шанса, с цел да печели парите си.

" За мен беше извънредно обидно, че в един миг бях принизена до едно красиво лице. Чувствах се като домакински любим ", съобщи Меган в едно от последните си изявленията.

Нейна другарка обаче бързо я поправи, че точно с помощта на тази своя роля тя е съумяла да завоюва принц Хари. " Нелепо е тя да прави такива обидни изказвания. В реалност шоуто беше доста добре проведено. Отнасяха се към нас благо и с почитание. Не знам за какво Меган си мисли, че някой я третирал по различен метод. Това са феминистки нелепости. Ако не е желала да взе участие, за какво въобще се е явила на прослушване?



В шоуто търсеха девойки, които са с прелъстителен външен тип, с цел да вземат участие и да извършват две съществени функции - да държат куфарче с пари и да се радват или тъгуват, според от триумфа на участниците. Истината е, че в случай че не беше това шоу Меган в никакъв случай нямаше да стане известна и да се срещне с Хари. Подобно на доста девойки от предаването и тя едвам свързваше двата края, до момента в който продуцентът ѝ не ѝ се е обадил за роля. И внезапно, за една нощ тя стана звезда ", приключва Лиз.

Упи Голдбърг не остана по-назад. " Това е малкия екран и шоубизнеса момиче! Ти какво очакваш? Това е работа, като всяка друга. Ако не ти харесва - не прави това, само че да създаваш драми е смешно ", попиля я легендата на Холивуд.

Явно претенциите на херцогинята към киното към този момент не се харесват и на самите кинодейци, които все по-малко желаят да поддържат връзка или работят с нея. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР