Меган Маркъл наруши "синята" годежна традиция на принцеса Даяна и

...
Меган Маркъл наруши "синята" годежна традиция на принцеса Даяна и
Коментари Харесай

Меган Маркъл наруши синята годежна традиция в семейството

Меган Маркъл наруши "синята " годежна традиция на принцеса Даяна и Кейт Мидълтън, написа в. "Дейли експрес ".

След оповестението на годежа ѝ с английския принц Хари, 36-годишната звезда от сериала "Костюмари " се появи дружно със своя предстоящ брачен партньор пред двореца Кенсингтън. Меган Маркъл сияеше в бяло палто до годеника си, заложил на тъмносин костюм.

Как наподобява домът на Меган Маркъл - СНИМКИ

От какво би трябвало да се откаже Меган Маркъл, с цел да се омъжи за принц Хари

Елегантната връхна дреха на актрисата със свръхразмерна яка и кокетно коланче неотложно притегли вниманието към основателите ѝ - канадските дизайнери Лайн дъ Лейбъл със седалище в Торонто, заяви Ройтерс. Интересът на искащите да се снабдят с палтото от есенно/зимната сбирка се оказа толкоз огромен, че уеб сайтът на лейбъла се срина.

Големият въпрос обаче остана каква рокля е избрала Меган Маркъл за годежа.

Любопитните трябваше да изчакат, до момента в който двойката се появи за първото си публично взаимно изявление за Би Би Си, с цел да научат отговора на вълнуващия ги въпрос.

За разлика от майката на принц Хари, принцеса Даяна, и брачната половинка на по-големия му брат Уилям, херцогинята на Кембридж Катрин, които носеха сини тоалети на оповестяването на годежите им, Меган Маркъл беше заложила на тъмнозелена рокля без ръкави.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР