Меган Маркъл и принц Хари се завърнаха в Съединените щати

...
Меган Маркъл и принц Хари се завърнаха в Съединените щати
Коментари Харесай

Меган Маркъл и принц Хари се завърнаха от тропическата си ваканция на Карибите

Меган Маркъл и принц Хари се завърнаха в Съединените щати след тропическа отмора.

Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха видяни да идват на летището в Атланта в неделя след къса почивка на Карибите.

EXCLUSIVE: Prince Harry and Meghan Markle seen arriving in Atlanta on private flight after spending weekend on the island of Canouan in the Grenadines
— World News (@worldnewstweet_)
42-годишната Меган и 39-годишният принц Хари направиха последната си обществена поява предходната седмица в Ню Йорк, с цел да отбележат Световния ден на психологичното здраве.

Тогава херцогът и херцогинята на Съсекс засегнаха въпроса по какъв начин това, че са станали родители, ги е въодушевило да създадат цифровия свят по-добро място.

Meghan Markle And Prince Harry Seen Being 'Affectionate' During Caribbean Vacation
— Women's Health (@WomensHealthMag)
Също така Меган и Хари направиха изненадващо посещаване в учебното заведение „ The Marcy Lab “ в Бруклин. Там херцогинята на Съсекс беше снимана да споделя обятия с възпитаници по време на обиколката им из учебното заведение.

Това не е първият случай, в който Меган и принц Хари се отдават на отмора след работно пътешестване. Съобщава се, че двойката, която живее в Калифорния, откогато се отдръпна от кралските си функции през 2020 година, е прекарала известно време в Португалия предишния месец, откакто участва на шестото издание на игрите „ Invictus “ в Германия.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР