Меган Маркъл и принц Хари се чувстват изолирани от останалите

...
Меган Маркъл и принц Хари се чувстват изолирани от останалите
Коментари Харесай

Хари и Меган – все по-отчуждени от останалите в кралското семейство - slava.bg

Меган Маркъл и принц Хари се усещат изолирани от останалите членове на кралското семейство, оповестява „ People “. Изданието се базира на източник, съгласно който след премиерата на документалния филм на херцозите на Съсекс обстановката се влошила още повече.

И това не е тъй като двойката почтено говорила за себе си с какво е нужно да се оправят всекидневно – отчуждение, преса и т. н.
Източникът разказал, че съществени промени не последвали: „ Нямаше завъртане на 180 градуса. Нищо не се промени. Те не приказват, никой не ги гледа, не пишат “.

Основната причина за напрежението съгласно източника се крие в бързото решение на Хари да се ожени за Меган. Принцът изрази предпочитание да се ожени за американска актриса по-малко от година, откакто се срещнаха.

Въпреки това кралският източник не е склонен с тази версия. Според него „ смяна се случва в фамилията, когато един от братята или сестрите подписа брак “.
По думите му това е обикновено, защото хората имат нови цели и цели.

Може би това възприятие на неприемане от останалите в фамилията е предизвикало и решението на Меган и Хари да не са на Коледа с кралица Елизабет Втора.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР