Меган Маркъл и принц Хари съжаляват за интервюто си с

...
Меган Маркъл и принц Хари съжаляват за интервюто си с
Коментари Харесай

Меган и Хари съжаляват за интервюто пред Опра, актрисата е готова да прости

Меган Маркъл и принц Хари " съжаляват " за изявлението си с Опра Уинфри, само че настояват, че не са имали надзор върху излъчването му. Това споделя източник, непосредствен до двойката пред списание Heat, написа Mirror.

Припомняме, че изявлението, което раздруса света, бе излъчено на 7 март, до момента в който принц Филип още бе в болница, а месец по-късно дядото на Хари издъхна на 99-годишна възраст. Но до момента в който Меган и Хари съжалявали за скандалните разкрития в изявлението, те също по този начин се чувствали длъжни да опишат за всичко, което са претърпели и почувствали, прецизира още източникът, представен от woman.bg.

" Те просто имаха потребност да споделят болката си пред обществеността и не виждаха различен метод да го създадат ", добавя той.

По думите му Хари не бил виждал херцога на Единбург повече от година след решението му да напусне кралското семейство и да се откри в Съединени американски щати със брачната половинка си и сина си - Арчи. Въпреки това той поддържал тясна връзка с обичния си дядо, въпреки и от разстояние. Сега обаче съгласно анонимния източник, непосредствен до Меган и Хари, херцогът и херцогинята на Съсекс " желаят нещата да са били разнообразни ". Същият разкрива, че двойката се надява връзката им с принц Чарлз, принц Уилям и Кейт Мидълтън да бъде по-добра " един ден ".

" Любовта и уважението на Хари и Меган към принц Филип и кралицата е било постоянно на изключителна висота ", отбелязва източникът.

Хари постоянно е приказвал за близостта си с дядо си, а Филип е описван като другата „ бащина фигура “ за Хари, напомня още той.

Пред изданието източникът споделя и че Хари е „ смутен “ от обстоятелството, че дядо му в никакъв случай няма да има шанса да опознае Арчи и да се срещне с правнучката си, която следва да се роди през лятото. Все отново известна наслада и разтуха на Хари му носели диалозите му по Zoom с принц Филип.

В скорошно изявление пред телевизионния водещ и артист Джеймс Кордън принц Хари посочи изключителната поддръжка на дядо си, която той постоянно е давал на кралицата.

Припомняме, че Хари се завърна в Обединеното кралство за погребението на принц Филип, само че без Меган, която е била посъветвана от лекарите да не пътува. Приятел на някогашната звезда на " Костюмари " пък споделил пред Mirror, че тя е " подготвена да елементарни " на кралското семейство след гибелта на принц Филип и " желае да не помни за разликите посред им ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР